top of page

Hårtransplantation i Stockholm


Hårtransplantation med garanti


Jag känner mig väldigt tacksam, men framförallt ödmjuk för att jag alltid har haft så långt och tjockt hår, tack vare att både att det har gått i arv i familjen genom min mamma och mormor som alltid har haft tjockt hår men jag vet även hur det känns att tappa hår eller bli tunnhårig. Förra året när jag stressade för mycket i jobbet så tappade jag så mycket hår och mitt svall blev hälften så tjockt. Föra några år sen så fick jag körtelfeber och kunde inte äta på cirka en månad och då tappade jag massor med hår. Idag är mitt hår tjockt igen men jag vill hjälpa andra som går igenom vad jag gick igenom. Därför vill jag tipsa om Akacia medical hårklinik, en lyxig klinik som ligger i en helt nyrenoverad villa i Alvik, Stockholm. De har hjälpt tusentals människor att få sitt hår tillbaka via hårtransplantationer med en teknik som inte ger några ärr. De kan både fylla ut och täcka kala fläckar så oavsett om du vill ha tjockare hår eller har tappat mycket hår så kan dom hjälpa dig. Akacia har funnits sedan 2011 och har utfört över 10 000 hårtransplantationer så tack vare deras långa erfarenhet kan du andas ut och slappna av. Trots det så lämnar dom alltid skriftlig garanti på deras hårtransplantationer. Om du kanske som jag tappat hår på grund av stress eller sjukdom, eller kanske av en helt annan anledning har fått tunnare hår så kan du kontakta Akacia Medical för att boka tid eller varför inte be om råd från en av deras erfarne läkare. Att ta hand om dig själv har ofta en positiv effekt på ditt övriga välbefinnande, så investera tid och energi i att ta hand om dig själv. Det är aldrig för sent att börja ta hand om dig själv, från insidan och utsidan. Om du behöver tips när det kommer till hår så kan du alltid kommentera nedan så svarar jag på bästa möjligt sätt.


Här finner du länken till Akacia Medical hårklinik. Stort lycka till och hoppas du blir nöjd.


Namaste with love,


Lisa

53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page