top of page

Min nya favoritprodukt: CBD Olja i samarbete med Arktis

Namaste fina ni,


Hoppas att ni har en magisk lördag fylld med vad ni än behöver 🙏🏼 Jag är påväg till mitt Self Love Yoga Retreat på Smådalarö Gård och solen skiner!


Idag ska jag dela med mig av mina nya nya favorit produkter inom Wellness - nämligen CBD olja från Arktis 🌱 Har du testat CBD olja? Som Holistisk Yogalärare så älskar jag att ta hand om mig själv inifrån & ut, inte bara kroppen utan även min mentala hälsa & det inre 💭 Sömn är verkligen grunden till ALL hälsa så för att somna snabbare, minska stress & sova djupare så har jag testat Arktis CBD olja 15% & Sleep kapslar 🛌


Det finns många CBD produkter på marknaden men varför just Arktis är mina favoriter är för att dom är ekologiska, veganska, certifierade och naturliga ingredienser ✨


Om du vill ha hjälp att sova bättre och varva ner från alla tankar så unna dig några härliga produkter från Arktis via deras hemsida här! ✨ Har du testat CBD-olja? Vad är dina erfarenheter? Dela gärna i kommentarer och skriv till mig om du testar! 🙏🏼


Bra att veta: CBD-produkterna innehåller ingen THC. THC omfattas av narkotikalagstiftningen och är olagligt i Sverige. Produkterna är lagliga eftersom Arktis Naturals garanterar 0% THC i sina produkter, som dessutom är de tredjeparts testade 💚


Önskar er en magisk helg!

Namaste with love,


Lisa 🧘🏼‍♀️

40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page