top of page

Hälsokontroll via blodprov online - I samarbete med Medisera.se

Inlägget innehåller reklamlänkar

Medisera.se

Har du gjort en hälsokontroll förut? Jag har gjort hälsokontroller vid två tillfällen tidigare förut för att jag tycker att det är ett så himla bra sätt att se till att man inte har brist på något eller att få ett konkret svar på vilka vitaminer man kan behöva ta.


Jag är så glad att Medisera.se har lanserat en hälsokontroll via blodprov beställning och provsvar online. Så smidigt att ta blodprovet direkt efter beställning på närmaste provtagning och sen få hälsokontrollen online.


När jag gjorde min hälsokontroll så insåg jag att jag hade brist på järn och kunde sen ta järntabletter så att jag kände mig mycket piggare och hälsosammare.


Jag rekommenderar Medisera starkt om du är nyfiken på att göra en hälsokontroll på det smidigaste sättet. Du kan läsa mer på deras hemsida: https://medisera.se/


Kommer du att testa? Kommentera nedan!


Namaste with love,


Lisa

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page