top of page

Kosttillskott från Topformula

Uppdaterat: 16 apr. 2021


I betalt samarbete med Topformula så har gag har testat deras veganska protein pulver och jag kan verkligen varmt rekommendera Topformula till alla er som också tycker hållbarhet och veganska produkter är viktigt. Minns ni mitt samarbete i somras med Topformula? Om du missade det på min instagram så kan du se det här. Jag har alltid tyckt att det känns viktigt att ta tillskott men sedan jag blev vegetarian och äter så mycket veganskt som möjligt så har jag inversterat mer tid och energi för att sätta mig in i vad jag behöver för att må så bra som möjligt. Jag brukar tycka att det ibland är svårt att hitta produkter som inte är helt veganska, man kanske tror att vitaminerna är veganska men så innehåller dom gelatin. Topformula ha en hel sida med endast veganska produkter så då kan man försäkra sig om att inte råka köpa vitaminer som inte är vegetariska eller veganska.


Topformula är ett svenskt företag som både driver allt inom deras bolag i Sverige. Dom bjuder på fri frakt och all leverans sker inom Sverige, vilket är något som känns mer och mer viktigt för mig. Dom har sin helt egna veganska varumärke - Topformula Vegan med fantastiska priser så att du kan investera i dig själv och din inre hälsa.


Nu när hösten och vinter har börjat så rekommenderar jag varmt D-Vitamin (kostar endast 29,75 kronor på Topformula), Järn (framförallt för kvinnor) och B-Vitamin. Om du är vegan så rekommenderar jag veganskt protein pulver i din smoothie så att du får mer energi och kraft. Dom vitaminerna jag tar varje dag är Järn, D-Vitamin, B12 och Ashwaganda.


Jag älskar när jag kan dela rabatter med er så just nu får du 10% rabatt på ett köp innan den sista november, använd koden "PROVA10". Här kommer du direkt till deras hemsida: https://www.topformula.se/.


Namaste with love,


Lisa

152 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page