top of page

Min passion för hår, löshår och hårförlängningar.


I samarbete med Poze hair så vill jag dela med mig av min personliga passion för hår, löshår och hårförlängningar. Jag har tidigare berättat att när jag fortfarande jobbade inom Finans så var jag så stressad att jag började tappa hår. Jag hade jobbat väldigt intensivt under en väldigt lång period och tillslut så sa kroppen ifrån för att jag skulle börja lyssna på kroppen signaler. När jag började läsa på mer kring anledningarna så var stress en av den största faktorerna. Det är inte bara stress som kan bidra till att man tappar eller får tunt hår, utan även näringsbrist eller allvarligare sjukdomar. För mig har mitt hår alltid varit något som jag är väldigt stolt över och jag älskar att ta hand om det på bästa sätt. När jag tappade hår så vände jag mig till Pozehair.se - ett svenskt märke som alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led. Resultatet både ser och känns helt magiskt. Finns i många olika nyanser och ser väldigt naturligt ut. Om du är osäker på vilket löshår som skulle passa dig bäst så kan du kontakta Pozehair.se som har toppklass i kundservice. Hoppas att du blir lika nöjd som jag är!


Mina bästa stylingtips för Beachy Waves:

Tvätta håret och använd en återfuktande hårinpackning.

Låt håret torka i handduken tills det är halvtorrt, sen fönar du det tills helt torrt.

Använd 3-4 droppar av valfri hårolja.

Locka håret med en locktång eller plattång, låt svalna i cirka 10min.

Borsta ut håret med fingrarna så mycket som du föredrar.

Spraya med mjuk hårspray ca 20cm bort från ansiktet.


Njut av dina beachy waves - min go to när jag har Yoga Event eller en special occasion.


Kommentera gärna vad du tycker om Poze hair eller om du har frågor.


Namaste with love,


Lisa


76 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page